jul 25 2006

Kraftædeme en nar-nasse-røv, mand!

Skriblet af kl. 18:58 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Jeg er glad for tiden. Jeg er meget glad for tiden. Det er vist ikke gået mange ubemærket forbi…

Der skal meget til at ødelægge det gode humør – og jeg gør faktisk en masse aktivt for at bevare det så længe som muligt.

I dag var jeg i Netto på vejen hjem fra mit arbejde, hvor man ellers nok kunne blive lidt småmuggen af at sidde og sumpe rundt i eget sved, mens vinden valgte at ligge helt stille og på ingen måde bringe lindring til det arbejdende folk. Men skide nu være med det; jeg tog lidt tidligere fri, kan jo arbejde hjemmefra i aften, når solen er gået ned, så det går nok det hele, I ved.

Men altså – Netto. Jeg ankommer til parkeringsplads, som er helt og aldeles booket på nær én sølle plads, som jeg glad og fro gør anstalter til at svinge ind på. Nuvel, halvt inde i båsen må jeg stoppe op, for der står mand og tømmer sine varer fra vognen ind i folkevognsrugbrød (ja, de findes åbenbar stadigvæk!). Han har naturligvis været for nærig til at købe et par poser, så møjsommeligt flytter han rugbrød, marmelade, bind (åhhnej, ikke dén type mand, vel? Jo!), remoulade mm. mm. mm. one by one fra indkøbsvogn til bil. Suk. Jeg giver et lillebitte dyt med hornet, virkelig lillebitte, for hvis han liiiige trækker vognen lidt til sig, så kan jeg komme ind, og så er alle jo glade.

Tror jeg!

Han flytter sig ikke en tøddel, idioten (som jeg nu har fået bekræftet, han er!).

Nå, men ingen andre pladser bliver ledige, så jeg bliver holdende og tænker, at det nok ikke kan tage så pokkers lang tid at få tømt den vogn der.

Det kan det så! For pludselig er det som om han har fået en mystisk lammelse i den ene arm, så han kan kun bruge en hånd. Nåja, självklart.

Jeg bliver holdende. Nu lidt en principsag, trods alt.

Endelig! Endelig kan han ikke finde på mere at trække tiden med, og han må køre sin vogn hen i køen for at få sin snoldede 10′er tilbage. Demonstrativt går han forbi mig i min bil uden at værdige mig et blik.

Jeg stiger ud af bilen, netop som han kommer tilbage til sin. Jeg nikker til ham… “tak fordi du lige trak dig lidt til side dér; det var vældigt behageligt at sidde og følge med i, hvilke varer du har købt. Tak for det!”, siger jeg smilende og med overskudstonefald. Jg er faktisk ikke sur – end ikke irriteret. Jeg har bare ikke lyst til at lade sådan en nar dø i synden, for det var jo decideret barnagtig opførsel, han lige havde udvist.

Han lyser op! “Nååårhh, du er dansk! Jeg troede, du var svensker i den bil der” – han skuler til mine svenske nummerplader.

“Jaja, pæredansk, du… Men hvad har det med sagen at gøre?”.

“Årrhh, de skide svenskere, de kommer bare her af en eneste grund. Bajere, du. De køber kraftædeme bajere og sprut som sindsyge. De kan kraftædeme købe deres lort hjemme hos dem selv”.

“Nåårhh, det ved jeg nu ikke! For hver øl, de køber, klinger det vel lidt i den danske statskasse, så personligt synes jeg da, at det er en god ting, at de gider lægge lidt af deres spareskillinger her hos os!”.

“Ja, du holder vel med dem! Men du pisser jo også på os andre…”

“Øøøhhh!? Hvordan da?”

“Ja, du bor jo på nas derovre og tror, du bare kan komme her og flyde med strømmen. Du sku kraftædeme tage og bidrage lidt, du. Er kraftædeme træt af alle de nasserøve, der bare tror, de kan få og få og få!!”.

“Arj, helt ærligt, hvad ved du lige om det? Hvad kender du til mine personlige forhold? Du antager, at jeg nasser på det danske samfund, fordi jeg tilfældigvis bevæger mig ind på en parkeringsplads i en bil på udenlandske plader?”.

“Ja, for fanden. Det gør I sguda allesammen, I flytter derover for de store biler og billige huse og alt det der pis, men vil I være med til at betale festen herhjemme, hva?! Bruger vores veje og sådan noget pis, ikk! Kraftædeme asocialt ad helvede til! I vil ikke betale en skid, mand”.

“Hør! Nu stopper du vist lige, mester! Jeg betaler faktisk fuld skat her i landet – og det faktisk i betydelige mængder, som jeg er ret sikker på ville gøre dine skider kolde, hvis du kendte til tallene! Jeg koster ikke den danske stat en skid. Det gør du til gengæld. Og dét er jeg så med til at betale. Kald dét asocialt én gang til…!”.

“Hvorfor fanden betaler du skat i Danmark, hvis du bor i Sverige?”.

“Fordi sådan er reglerne, Sherlock! Jeg arbejder i DK ergo er jeg fuldt skattepligtig i DK. Sådan er det.”

“Nå for fanden, det vidste jeg ikke.”

“Nej, det gjorde du tydeligvis ikke. Men måske du skal prøve og se, om du muligvis kan huske dét, næste gang du synes, du skal lave din egen lille demo og optræde med latterlige embargoer på offentlig parkeringsplads?”…

Herefter vandrede jeg ind i Netto og fik handlet den liter kærnemælk, jeg oprindeligt kom efter.

Lennart, den glade Netto-mand, hilste på mig, som han altid gør. Jeg kunne smile tilbage og heldigvis konstatere, at end ikke folkevognsrugbrødskørende narhat havde spoleret det gode humør.

Det ER måske slet ikke til at slå i stykker?

13 indtil nu

13 kommentarer til “Kraftædeme en nar-nasse-røv, mand!”

 1. BusterLigusteron 25 jul 2006 at 22:04

  Åhhh det er fandme til at få spat af folk, der tror, at de er en udøvende magt og hvis fordomme kunne fylde det mest af rådhuspladsen og så lidt til …. Æv!
  Godt for dig, at du ikke lod det ødelægge dit humør…

 2. suslingon 25 jul 2006 at 22:28

  Mand,en idiot. Har selv tænkt om det er mig eller om folk bare er helt igennem hamrende sure p.t.??? Var personligt ude for en selvretfærdig proletarsveske i Ikea i går…….tænkte straks “Aum og susende svenske træer”. Eneste trøst må være at den slags små grimme mennesker må ha’ nogle forbandet små grimme liv!

 3. Annetteon 25 jul 2006 at 22:37

  Jeg får indimellem lyst til at spørge disse mennesker… “Har du det godt – er du ok?” for det er tydeligt at det ofte er skoene der klemmer…

  Jeg møder mennesker i meget små sko hverdag… Specielt når jeg cykler igennem København om morgenen… Måske er det på grund af varmen – fødderne hæver og skoene bliver for små?

  Jeg syntes det er pragtfuldt Mie at han ikke fik lov at spolere din dag og dit humør…

 4. Ireneon 25 jul 2006 at 22:46

  Hellivetti!

  Og så har du ikke engang stemmeret til folketinget …

 5. Bettyon 25 jul 2006 at 23:05

  Du sku’ ha’ gi’et ham et saksespark af kaliber. Eiiiiiiiuuuah!

  Hvorfor er dumme mennesker altid så kloge?

 6. Anonymouson 26 jul 2006 at 10:38

  Naturligvis ødelægger det ikke humøret, når man jo rent faktisk får skovlen gedigent under sådan en NAR…!

  C :-)

 7. Pernilleon 26 jul 2006 at 15:05

  Ordet ‘klaphat’ har hermed fået en heeelt ny dimension… Gisp!
  Snakkes snart dér, Mie.

  :-)

 8. Signeon 27 jul 2006 at 07:34

  Godt gået der, Mie :-)

 9. Mieon 27 jul 2006 at 13:44

  @buster: der er små drenge, som gerne vil være politimænd, i mange mænd!! :-|

  @susling: ja, man kan trøste sig ved, at ens eget liv og så gennemfantastisk :D

  @annette: hævede anklar – ja, dét skulle jeg da have tjekket efter *G*. Bare de klarer varmen bedre dér, hvor du er på vej hen, hva ;-)

  @irene: ååååhhh, don’t get me started!!! ;-)

  @betty: jeg havde nederdel på, så turde ikke lige det der saksespark, du ved :D

  @C: han er forhåbentligt stadig rystet i sin grundvold, narhatten!!

  @Lommen: snakkes rigtig snart dér ;-)

  @signe: tak tak, var faktisk også helt tilfreds med håndteringen…. Meget roligt, meget zen-agtigt – og såååååå overskuds-du-er-den-mindste-attitude over det. Me like… når det endelig lykkes en gang imellem ;-)

 10. Maria Uden Blog For Indeværendeon 27 jul 2006 at 16:18

  Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves…

  Men du gjorde da din verbale kampindsats ! :-)

 11. Anonymouson 27 jul 2006 at 23:46

  Ork jo….du skal bare lade være med at indtage føde når sulten melder sig, så VED jeg glæden forlader dig..”in a minute”..forelskelse eller ej…

  Vil gerne være anonym her.

  Hilsen

  Lotte

  *G*

 12. Leneon 28 jul 2006 at 10:47

  Hey Mie..
  Har læst at du havde ferie i næste uge, og ville liige høre om dine planer.. Som tingene ser ud idag (det KAN ændre sig) kommer jeg til København mandag ved midagstid… Jeg havde tænkt mig at jeg skulle ind og give Kimpo en kindhest eller to, men ville også gerne lige stikke hovedet forbi dig..?

  :-)

 13. Leneon 28 jul 2006 at 10:48

  Altså ikke for at give dig en kindhest, du kan sgu få et kindkys ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply