jul 23 2006

Jävla skiiiiit…

Skriblet af kl. 22:17 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

Boing!!!

Sådan! Her kl. 22.13 en højhellig søndag aften slår det mig lige pludselig, at jeg skal stille uret, når jeg går i seng (hvilket jeg havde tænkt skulle være om tidligst et par timer – men med ny netop genvundet livsindsigt forstår jeg, at det skal være NU!), for i morgen er det arbejdsdag! Og så en mandag! Helt ærligt, altsåååå….

Slut med ferie. Slut med lange aftner på terrassen, rosévin i stride strømme, slut med uendelige morgener… Slut…

Spontanbehov for mere ferie opstået! Må fikses i morgen! First thing, jeg træder ind af døren: “Hey boss, jeg tænkte, sku’ jeg ikke tage og blive væk i næste uge, egentlig?”.

Det går nok. Det skal det. Jeg er jo langtfra færdig med at holde ferie. Sådan rent mentalt og så’n. Det forstår hun sikkert. Helt sikkert. Jep!

Nå men, godnat så…

Ingen kommentarer endnu

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply