jun 25 2006

Misc. sunday…

Skriblet af kl. 20:56 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

“Bare giv os lidt billeder af terrassen og din sølle klematis….”, sagde acq.

Hmmppprhh!

Er mopset over fornærmelse af min klematis, men derudover følger jeg hendes udmærkede råd ved bl.a. at kunne fortælle:

- at min tigermis er glad og fro og sover det meste af dagen væk (for så at være yderst vågen omkring kl. 5 om morgenen, hvor den åbenbart forventer fis og ballade. Der er vist lige en døgnrytme, vi skal have talt om dér…).


- at slik og sodavand er billigt her i svenskerlandet, så når det handles ind, slæbes der hjem i enorme mængder. Well, man skal vist ikke have ros for at at købe for 320 sek. blandet lösgodis, skal man? Derimod forventer jeg stor glæde og lykke fra mine kære kolleger, som i morgen overtager poserne… 8 ltr. cola for 40 spænd er vist ikke et ringe køb – jeg drikker ikke selv skidtet, men jeg kender folk, der gør, og de invaderer mit hjem i den kommende tid, så jeg er beredt…


- at dét kunne jeg da have sagt mig selv!! Jeg har med længsel og iver gået og kigget på min mormors roser gøre sig klar til blomstring. Jeg har været spændt på farven og formen. Nuvel, den ene vidste jeg på forhånd – min morfar var jo socialdemokrat af den mest oprindelige slags, så selvfølgelig er der en knaldrød Nina Weibull at finde blandt arven. Min mormor var vild med pink, så lisså selvfølgeligt er de andre roser lyserøde/pink i alskens nuancer. Hun bar næsten altid pink – hendes læber glimtede altid af lyserød perlemor, hvilket ikke er det skønneste, jeg ved, men på hende var det lissom bare helt rigtigt…


9 indtil nu

9 kommentarer til “Misc. sunday…”

 1. Acqon 25 jun 2006 at 22:18

  :D

 2. Anonymouson 25 jun 2006 at 22:30

  Aheeem…..

  Sådan en pose(r) vil jeg da også have…

  L *mobset*

 3. suslingon 25 jun 2006 at 22:40

  Sum, sum, sum, sum……nydelse Mie…!Svenskerland og bedsteforældre…nogle af mine yndlingskoder! Søde drømme!

 4. Anonymouson 26 jun 2006 at 00:11

  p

 5. Anonymouson 26 jun 2006 at 09:32

  Øøøhhhmmm…..nogle af de der mange liter cola light der….dem ville jeg da gerne have nogle af *nudge nudge*

  C :-/

 6. Fru Greenon 26 jun 2006 at 11:19

  Jeg er imponeret over din evne til at indkøbe godis m.m. og så bare vente på at andre skal have det … uhh, det kunne min rygrad næsten ikke klarer.

 7. suslingon 26 jun 2006 at 15:12

  Og hov glemte helt…kan vi også få et billede af socialdemokrat-rosen??

 8. Signeon 26 jun 2006 at 21:58

  Svensk slik, er det Ahlgrens Bilar og sådan noget? For så er jeg helt med på den, hmmmmm :-)

 9. Mieon 27 jun 2006 at 09:25

  @acq: nemlig dobbelt :D

  @L: Noteret *G*

  @Susling: yndlngskoder og søde drømme….tjek!! ;-)

  @C: Så må du komme og hente dem :o)

  @Fr. Green: Det er pudsigt nok ikke noget problem overhovedet… Ja, jeg undres også! :-)

  @Susling: jow, når blogspot vil lade mig gøre det – den gik i hårdknude *suk* :-/

  @Signe: ja, og sådan noget :-)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply