apr 27 2006

Lykken er… (del IV)

Skriblet af kl. 15:41 og kategoriseret som Reminiscens fra Gamle Mokken

…at finde ud af, at en, man kender, har fundet sig en ny kæreste – og så bare være befriende ligeglad.

8 indtil nu

8 kommentarer til “Lykken er… (del IV)”

 1. BusterLigusteron 27 apr 2006 at 15:56

  Hvor er det godt at høre, at man (du) kan (er) nå(et) dertil…

  :-)

  Er glad på dine vegne… :-)

 2. Bettyon 27 apr 2006 at 16:00

  Good for you, girlfriend :-)

 3. Lotteon 27 apr 2006 at 20:15

  Tvivlede ikke på dig et sekund, Darling….
  Når man er med i livets lotteri, som du kaldte det i indlægget, skal man sikre sig et intelligent afkast. Varrige mén kræver dybe investeringer, og dem var der jo ingen af…

  Sådan generelt betragtet.
  Naturligvis !

  L :-)

 4. Christinaon 28 apr 2006 at 09:07

  Siden hvornår er du blevet så klog og viis, Lotte???? Kunne ikke være mere enig…

  :-D

 5. BusterLigusteron 28 apr 2006 at 12:10

  Du er hermed bogtagget ….

 6. Anonymouson 28 apr 2006 at 18:03

  Christina….

  Det skete lige pludselig..*G*

  L :-)

 7. Pernilleon 01 maj 2006 at 14:06

  Tillykke med det :-) Skønt at være kommet “så langt”. Sidder han alligevel ikke et eller andet sted indeni?

  Jeg har nogle få mænd, der vil blive siddende derinde resten af mit liv – og jeg VED, at de SLET SLET ikke er, hvad min fantasi, fortæller mig, de er – men jeg kan aldrig slippe dem helt.. selvom jeg sagtens kan have det godt med, at de har stiftet familie andensteds – og forhåbentligt er lykkelig.

  Mange hilsner
  Pernille

 8. Mieon 01 maj 2006 at 18:40

  @Busterliguster: Selvfølgelig kan man nå dertil – og det var faktisk slet ikke særligt svært…

  @Betty, Lotte og Christina: tak, home girls… En anden gang kan det være, jeg lytter til jer lidt tidligere. Eller hov! Jeg kunne jo også begynde med at lytte til mig selv allerførst??? Ja, det tror jeg sgu, jeg prøver…

  @Pernille: Uuuuhhja, dén kender jeg godt, den der med mænd, der bare ikke forsvinder ud af systemet. Da en gammel, gammel, for laaaang tid siden ex for noget tid siden oplyste mig om, at han var blevet far for tredje gang (med den kvinde, han mødte lige efter mig), var min første tanke: det kunne – nej, det skulle have været med mig… Mærkeligt!
  Men det bliver så langt fra tilfældet denne gang – dertil var forholdet alt, alt for overfladisk og den involverede mand for mavesur.. Trist, men sandt :-/

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply