Archive for januar, 2009

jan 29 2009

Endelig – langt om længe…

Ventet med længsel… hils nu pænt på Albert :-)

Albert endelig hjemme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For detaljerytterne:

Født 26/1-09 kl. 19.17, 52 cm. lang, 3740 gr. tung.

17 responses so far

jan 20 2009

Så oprandt dagen…

Published by under Mens vi venter...

… den magiske dato, som har ligget i horisonten så længe. Termin! Veer, fødsel, baby – alt det dér.

Dagen er gået, og baby befinder sig, hvor den hele tiden har været – lige under mit maveskind. Der ligger den og holder på sin hemmelighed – åbenbart lidt endnu.

Det trækker i alle leder og kanter. Min trætte mave er tung og gør ondt, når jeg nyser. Og også på andre tidspunkter, faktisk.

Dagen er ikke gået endnu, og vi venter stadig, mens jeg mærker livet komme tættere på - dér, hvor verden vil være ændret. Min verden og måske også resten af den; hvis man tør tro på vingesusets blafren og historiens åndedrag, der puster liv i gåsehud og store forventninger…

6 responses so far

jan 13 2009

Tilstand i stilstand…

Published by under Mens vi venter...

Her sker der ikke noget! Vi venter. I spænding og forventning. Bare venter.

Om en uge skulle det være, siger de. Sikkert ikke på dagen. Vi venter og ser, hvilken dag, det så bliver.

Alt er i sin skønneste orden. På nær mine fødder, som har antaget meget mærkelig form og følelse. Som små spærreballoner sidder tæerne og stritter der for enden af den forvoksede klumpfod. Jeg laver venepumpeøvelser, går omkring, hælder koldt vand på, labber kæresteomsorg med masserende fingre på kløende hud i mig. På et tidspunkt ligner de sikkert sig selv igen – når mit liv slet ikke ligner sig selv mere. Mærkeligt at tænke på, egentlig.

Jeg fungerer, mens jeg venter. Vil det hele, kan det meste. Også løfte vådt vasketøj og gå på trapper. Køre langt i bil og tisse natten lang, mens maven rykker sig fra side til side, og den lille ukendte gør sig til. Jeg kender dens mønstre og ved, hvad der sætter spjæt i den, og hvad der får den til at ligge stille. Niels varme hånd på maveskindet, for eksempel. Er faktisk lidt sur på den over, at den ikke giver ham bare ét af de der spark, hvor hele sækken runger og gynger. Han får kun de små kærtegn og småbulerier…

Well well…

Tilbage er bare at vente… tilstand i stilstand…

10 responses so far