Archive for november, 2007

nov 24 2007

Til julebal…

Svensk dame: När kommer tomten?

Kærestebarnet: Hvad siger hun?

Niels: Hun spørger, hvornår nissen kommer. En nisse hedder tomte på svensk.

Kærestebarnet: Kommer Thomsen?

One response so far

nov 18 2007

Kompro-mis…

Jeg har slået masker op til et lynproduceret halstørklæde – men jeg har vist slået for mange op, for det bliver mig en anelse for bredt. Nuvel, jeg skal ikke selv gå med det, og det kunne jo sagtens tænkes, at den kommende ejermand synes godt om de brede former. Jeg ved det faktisk ikke, for kluden overdrages til en veninde, som får den tvivlsomme ære at prøve at sælge det til højestbydende (alternativt bare give det væk til en værdigt trængende!).

Men altså… Det er bredt; meget bredt. Og efter de første heftige par pinde kan jeg også konstatere, at jeg løber tør for garn, før skidtet har nået sin fulde længde. Og garnet kan der sikkert ikke rekvireres mere af, for det var sidste uges spotvare i Netto…

Så nu skal der tages en beslutning om at strikke videre og blande med striber af andre garnkvaliteter undervejs eller trevle lasen op og begynde forfra.


Det bliver ikke i aften, den skelsættende beslutning tages…

Er der én i husholdningen, der ikke beskæftiger sig med kompromisser overhovedet, så er det missen selv. Hun snorksover fra det meste – og det gør hun gladeligt 23½ time i døgnet…


Må det bekomme hende vel – hyggeligt ser det ud!

5 responses so far

nov 17 2007

Hm!

Nogle blogger dagligt – andre mange gange dagligt – og Mokken blogger så en gang om ugen eller sådan noget, lader det til…

Nok om dét!

Man sidder tilbage med et hm! Stemmeret eller ej, så blev valgaftenen fulgt tæt med DR Online snurrende på den bærbare i lystig samklang med havregrynskugler, tæppe, tætpakket hygge og paralleldiskussioner undervejs.

Altsammen meget godt. Men det endte med et hm!

Egentlig vandt dem, jeg holdt med. Vist nok. Og så alligevel ikke helt, vel. Det var lissom om, at den varme luft godt nok fyldte valgballoner, der dog stille og roligt fes ud i ingenting, efterhånden som resultaterne trillede ind over skærmen i et væld af overdreven grafik og naragtige såkaldte journalisters såkaldte dybdeborende og bidende spørgsmål.

Det var hattefis og røv og nøgler. Det blev til et hm!

Ikke meget mere end et hm!

No responses yet

nov 10 2007

Nananananaaaaa…

Jeg hører ikke, jeg ser ikke. Jeg fortrænger!

Jeg lader som om, at jeg har glemt det og bare er ligeglad.

Men det er jeg jo ikke. Slet ikke, faktisk. Jeg er ikke ligeglad med det der folketingsvalg, der skulle være lige på trapperne.

Havde min politisk interesserede, bevidste, særdeles vidende, skarpe, hyperanalytiske cand. scient. pol.-søster i røret i dag. Hun talte om et valg á la ´73. Altså sådan ét, der går over i historien og sætter paradigmeskift i værk.

Tror, hun har ret. Hver en stemme kommer til at gøre en forskel denne gang.

Og min stemme er taget fra mig…

Jeg hører ikke, jeg ser ikke… Jeg fortrænger!

5 responses so far

nov 03 2007

…to be continued…

Nå, hvor var vi?

Det er lørdag.

Det er gennemgribende grund-lørdag. Det er sove længe-, skippe bad-, heldagsmorgenhår-, strik i sofaen-, frokostkræs-, film-i-fjerneren med pandekager-, knalde-, snakke-, 100% ingen planer-, totalt nærværslørdag.

Det er skønt.

Jeg har ikke lavet en skid. Ikke en hujende hattefis. Altså udover at nørkle et kvart halstørklæde i den lækreste mørkelilla alpaca-uld. Og så har jeg kælet med katten, der trofast har fulgt hver en maske blive til fra sin position på sofaens passagersæde. Jeg har lyttet til Niels’ øverier på bas og guitar, og jeg har mokket over det, der nu engang er at mokke over.

Og så blev jeg lokket med i ICA. Modvilligt, naturligvis – det stadig morgenuldne hår taget i betragtning.

Men jeg lod mig lokke – kun for at konstatere, at ICA lige netop i dag holder en af sine to årlige tidligt-lukke-dage. Det er jo Alle Helgos Afton – eller noget.

Nå!

Til gengæld kørte Niller næsten Bambi omkuld på vejen hjem…

Livets gang i Lidenlund – det var dér, vi var :-)

3 responses so far