Archive for the 'Lykken er…' Category

jan 21 2010

Spoiinnngggg…

Sku hilse og sige, at der er drøn på, manner. Det nye job kræver sin kvinde, men efter et par turbulente første uger er jeg nu ved at finde mig tilrette i det og har fået et overblik over, hvad min opgave egentlig er. Som forventet meget større og omfangsrig, end man som udgangspunkt havde tænkt sig. Det er godt nok. Det betyder fast arbejde og en solid grund for at oparbejde “uundværlighed”, efterhånden som viden og indsigt opbygges. Og lad os SÅ snakke om den løn om et par måneder, chef :-)

Så den nye hverdag er ankommet. Og vi er ved at vænne os til den. Om end den byder på næsten 4 timers daglig transporttid for mig, hvilket er fuldstændigt uholdbart ift. familie og alt det der, der jo i bund og grund er meget vigtigere end noget som helst andet.

Så vi har sat huset til salg! Jep! Nu skal det være. Tanken har ligget og skvulpet i længere tid, men vi har ikke kunnet rykke på det, før vi kendte min arbejdssituation. Det gør vi nu, så nu er det nu. Kontrakten med ejendomsmægleren er skrevet under, billederne er taget, salgsopstillingen har vi netop godkendt. Og tilbage er der så bare at vente på køberne, der kommer trimlende i stride strømme og bare vil have denne skønne hytte. Så meget vil de have den, at de byder over hinanden, og så får Niller og jeg lige pludselig millioner og atter millioner på bankkontoen, og vi kan købe Mac’er til hele husholdningen og tage på en smuttur til Amsterdam og (knalde) sigthsee’e en hel weekend. Ikk?

Og så er Albert jo også blevet vuggestuebarn, og det er han naturligvis den skrappeste og dygtigste til at være. I hvert fald har han bjergtaget personalet dernede med sit evigglade humør, og de kalder ham Glade Albert og en lille “goding”. Succes hele vejen rundt. Ungen selv virker begejstret for konceptet og stortrives med at være blandt andre unger, og huset og “de voksne” er imødekommende og hyggelige, og vi overlader ham trygt i deres varetægt. Og tænk sig, nu pludrer han på svensk! Det er rigtigt! Han lyder mere og mere som Den Svenske Kok fra Muppet Show, når han tegner og fortæller om alt det, han oplever. Det er da mageløst! :-)

Og lige om lidt er han et år.

Og på et eller andet tidspunkt skal vi flytte.

Og så får vi se, hvad der SÅ sker :-)

5 responses so far

nov 25 2009

Det letter og lysner…

Jeg havde fri i går! Jep, nemlig. Min søde veninde havde erklæret, at hun ville passe Albert, mens Niels var i skole, hvilket efterlod MIG med en HEL DAG alene hjemme. Ohhh joy… og sååååå tiltrængt, kunne jeg mærke, da jeg, efter at have kysset mine drenge farvel, daffede op i seng og sov yderligere 3 timer uden afbrydelser. Det var en meget mærkelig fornemmelse at være alene hjemme. Mere end én gang tog jeg mig selv i at lytte efter lyde fra barnevognen på terassen, faktisk. Det er jo sygt (hmm… kan faktisk bedre lide svenskernes “det är ju inte friskt” – lyder mindre alvorligt lissom!). Jeg kom skam også ud af døren og en smut i IKEA, der lige lå inde med lidt grej til vores opfriskede badeværelse. Ahhhh, at kunne gå der og ose rundt og kigge medlidende på de andre mødre, der havde slæbt deres hylende, trætte, grædende, skrigende yngel med sig. Hæ. Se mig, mand… se lige mig og mit overskud uden baby. Jeg nød det.

Jeg nød også, at jeg tilmed var sådan en, der modtog vigtige telefonopkald i løbet af dagen. Hele tiden var jeg i spil og enten afventede opkald eller fortog ventede opkald til andre. Det var sjovt. Uhhh, hvor jeg savner at være i spil og den, der holder trådene udredet. Nå, men vigtige telefonopkald kan jo for tiden og i min nuværende situation næsten kun dreje sig om noget arbejdsmæssigt, og det gjorde det da også. Ikke, at jeg er kommet en løsning meget nærmere, bevares, men jeg har jern i ilden, og jeg har stærke folk, der taler min sag og vil se mig i manegen igen. 2% af mig tør tro på, at det kan drive noget af sig, men alting er ligenu kun lysegrønne håb og minimale muligheder, der skal gå op i en højere enhed….

Kryptisk, ikk. Jeg forstår heller ikke selv meget af det, så jeg håber egentlig bare og fortsætter så ellers med at sprøjte ansøgninger ud til de ikke-eksisterende ledige jobs derude.

Åh, hvor var det godt med den fridag. Og Albert havde, naturligvis, haft en fantabolous dag i selskab med sin fader (og en rundkreds af fødedygtige kvinder med hormoner og æggestokke stillet ind på baby!), da min veninde måtte lægge sig med hold i ryggen og ikke kunne passe alligevel. Det valgte de to så at undlade at fortælle mig indtil op ad dagen, for hvis den fridag var skredet i svinget, så var jeg det sgu nok også. Det havde jeg ikke tålt, helt enkelt.

Jeg elsker min kæreste og min veninde – også når de lyver for mig for mit eget bedste :-)

One response so far

feb 04 2009

Verdens heldigste…

Published by under Lykken er...

… så er der dømt nyfødt baby i træhytten med alt, hvad det lige kræver af tilvænning.

Men faktisk… kræver det mindre, end jeg havde forestillet mig. Måske fordi jeg (indtil nu – de dage, der er gået godt, kommer jo ikke skidt tilbage!) er indehaver af jordens perfekteste og nemmeste unge.

En baby, der

  •  sover igennem nætterne på kun en enkelt påfyldning. 
  • er vågen et par timer for så at trimle omkuld og sove 3-4-5-6 timer. 
  • ikke skriger men nærmere bare knirker lidt utilfreds, når sult og søvn melder sig.
  • kan ligge behageligt på en pude og bare småsludre lidt, mens han kigger tålmodigt og interesseret omkring sig.
  • reagerer på vores stemmer og forsøger at få øjenkontakt.
  • “gør i bleen” fuldstændigt, som han forventes at gøre – i de rette mængder osv.
  • vokser og trives fuldstændig efter alle kurver og forskrifter; ifølge sundhedsplejersken, som vi var til for første gang i går.
  • bare er så nuser, at man må dufte til ham og kysse ham på kinderne i en uophørlig strøm :-)

Så jeg leger overskudsmor lige pt. Har lavet en Albert-blog henvendt til familie og venner. Strikker videre på kærestens sweater, som bliver så lækker (både sweateren og kæresten i den!). Vasker tøj og sorterer indkomne gaver efter størrelse og så’n. Henter brænde ind. Prøver før-graviditet-tøj og konstaterer, at jeg kan være i det igen (jibbiii!). Træder op på vægten og glædes over, at al graviditetsvægt er væk – samt en håndfuld kilo yderligere (jibbiii!). Får rigeligt med søvn og god mad.

I hører ikke mig klage…

(Skrevet i erkendelsen af, at det hele kan vende på en 25-øre lige om lidt… så undskyld mig, men jeg skal lige hen og nyde mit liv som nybagt mor…)

Tak, i øvrigt, for alle hilsener og kommentarer… de glæder :-)

20 responses so far

jan 29 2009

Endelig – langt om længe…

Ventet med længsel… hils nu pænt på Albert :-)

Albert endelig hjemme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For detaljerytterne:

Født 26/1-09 kl. 19.17, 52 cm. lang, 3740 gr. tung.

17 responses so far

maj 02 2008

Lykken er # et eller andet…

Published by under Lykken er...

Lykken er årets første…

- solrøde kinder

- grillpølser med tomat/mozarellasalat på den overdækkede terrasse

- jord under neglene

- oprydning i garagen

- duft af vasketøj, der har hængt til tørre i solen

- tur til planteskolen efter muld-forsyninger

- summen af plæneklipperen med en traskende kæreste som følgesvend

- tro på, at nu er det altså snart rigtig sommer.

Sådan rigtig rigtig sommer…

No responses yet